Brezplačne Igre

Top igre

V 10 igre najbolj predvajano

Najbolj igrane igre na internetu

Najboljše Igre na internetu, ki so najbolj igrane igre ustvariti Najbolje Zastonj igre mreže. To je lestvica najboljših iger na internetu, so igre, ki so igrali večkrat. Naša spletna stran mreže je prisotna na celem svetu in ima na tisoče obiskovalcev in udeležencev vsak dan, tako da ustvarjamo vrh s pravimi podatki. Tukaj ste najbolj priljubljeni vsebina in tiste, ki so več ljudi, nameščen na svojih računalnikih, saj naše vsebine so brezplačne in so primerni za vse operacijski sistem Windows računalnike, ki so dejansko najbolj pogoste. Sodelujte v tej razvrstitvi s svojimi igrami in vaše glasove, tako ocena in delitev igre na socialnih omrežjih.

Najboljše igre

Najbolj igrana igra na internetu:

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Tradicionalni solitaire Igrati ►

(Solitaire)

282776 krat igral !
3

To brezplačne spletne igre prinaša tradicionalni pasjanso na računalniku.Enega igralca igro. Imate več nizov kart z obrazom navzgor kartice videl. Moraš dati kartice od štirih najboljših pilotov, ki so obleke na krovu. Boste morali začeti z eno in delati v naraščajočem vrstnem redu s številkami vrednosti kartice, na koncu s kartico kralja.Cilj igre je, da se vse karte iz igre v kupe vrhu. Če vam zmanjka kart na zaslonu, ste zmagali. In da boste zabavali si malo.

5 žoge v vrstici Igrati ►

(Žogico)

503640 krat igral !
6

V tej igri obstajajo kroglice različnih barv, in ste za premikanje žogice tako, da 5 ali več kroglice iste barve so povezani v ravno črto, tako da se bodo kroglice uničijo. Progah lahko vodoravno, navpično ali diagonalno. Po vsakem premakniti, nove kroglice bodo oblikovane. boste izgubili igro, če je celoten odbor je napolnjena z jajci.

Solitaire Igrati ►

(Solitaire)

82546 krat igral !
3

To brezplačne spletne igre Solitaire prinaša življenje nazaj na vaš računalnik. Ubiti ti časi mrtev, si Solitaire igro in se zabavali. Moraš dati karte v redu. Boste morali začeti z asi, potem dva, tri in tako naprej. Dal vse številke v redu in se konča s številkami iz kart.Igra razvrščanja črke s številkami. Kartice Ste že veliko in iti odstranjevanju kartic, da gredo videli karte, ki jih potrebujete.Igra s kartami Solitaire sam igrati na računalniku prek interneta.

Kroglice barve Igrati ►

(Božične)

1236469 krat igral !
5

Božična igra, kjer morate uničiti skupino kroglice iste barve božično drevo, podobni. Večjeskupine, več točk boste rezultat njegovega uničenja, če ste dobili dovolj točk, boste porabili naslednjo stopnjo. Boste morali odstraniti skupin kroglice z enako barvo in tako imajo kroglice padejo. Cilj je, da bi poskušali odpraviti vse kroglice, ki jih imate na zaslonu, da se premaknete na naslednjo stopnjo. Poskusi, da so skupine, čim večja, da zaslužite več točk pri vsakem premiku.

Krajec pasjanse Igrati ►

(Solitaire)

28740 krat igral !
5

V tej brezplačne spletne igre smo uvesti drugačno vrsto pasjanse. V osrednjem delu sveta je treba dajanje primerna kartice v naraščajočem in padajočem v nekaterih drugih. Vendar pa lahko na robovih kup kart iste barve v naraščajočem kot tudi v padajočem, da bi dobili karte, ki jih potrebujete za centralno gomil. S to preprosto pasjanse boste porabili veliko časa zabavni, za tiste čase, ko ne veš čisto kaj naj naredim.

Suduko v diagonalni Igrati ►

(Sudoku)

76184 krat igral !
4

Izpolnite v kvadrate z 1 - 9 v skladu z naslednjimi pravili: 1. Številke v vsako vrstico ali stolpec ali diagonalo ne sme ponoviti 2. Navesti je treba številke v vsaki skupini 3x3 (obkrožena z debelimi vrstic), ne sme ponoviti

Prižgati božično drevo Igrati ►

(Božične)

17807 krat igral !
5

Brezplačne spletne igre zabavno inteligenco in spretnost, kjer boste morali obrniti kosov kabla in konektorje za žarnice za dokončanje električni krog, tako da so vse žarnice sveti hkrati. Igrate lahko kadar koli želite, da bi dobili najvišjo oceno, se lahko prijavite na koncu igre.

Poiščite mesto Igrati ►

(Geografija)

120680 krat igral !
6

Koliko veste o svetu geografijo? V tej zanimivi igri lahko izkažejo svoje sposobnosti geografije. Boste morali odgovoriti na testiranje za vnaprej ravneh. V tem primeru boste morali poiskati mesta, ki vam pove, v igri. London, Zagreb, ali Kampala v Ugandi ... Igra vam bo dala točk odvisno od tega, kako blizu ste dol na zemljevidu. To je zabavna igra s partij k učenju geografije.

Uganka Tom in Jerry: mačka v primerjavi z miško Igrati ►

(Tom in Jerry)

56468 krat igral !
6

V tej igri, moraš narediti sestavljanko Tom in Jerry. Če želite to narediti, kliknite na kosu, z levim gumbom miške, da izberete kos in premaknete miško za premikanje kos. Prilagoditev bo avtomatsko, ko nastavite enega dela v drugega. Imate, da bi vsi koščki fit med seboj, da bi dobili nazaj, da vidim celotno sliko. Uganka jeslika risanih serij Tom in Jerry. Na sliki jemaček Tom okoli udaril z miško Jerry z lopato. Miš uhaja v svoj ​​mišjo luknjo v steni hiše.

Stolp Simpsonovi Igrati ►

(Simpsonovi)

132864 krat igral !
5

V tej zasvoji igra Simpsonovi. Moraš klikom miške na sliko, ki so ob njegovi strani druge enako sliko kliknili. Ko ste kliknili, boste kaplja drugo sliko ali stolp bo šel dol. Končni cilj je, da ostanejo brez slike.