Brezplačne Igre

Top igre

V 10 igre najbolj predvajano

Najbolj igrane igre na internetu

Najboljše Igre na internetu, ki so najbolj igrane igre ustvariti Najbolje Zastonj igre mreže. To je lestvica najboljših iger na internetu, so igre, ki so igrali večkrat. Naša spletna stran mreže je prisotna na celem svetu in ima na tisoče obiskovalcev in udeležencev vsak dan, tako da ustvarjamo vrh s pravimi podatki. Tukaj ste najbolj priljubljeni vsebina in tiste, ki so več ljudi, nameščen na svojih računalnikih, saj naše vsebine so brezplačne in so primerni za vse operacijski sistem Windows računalnike, ki so dejansko najbolj pogoste. Sodelujte v tej razvrstitvi s svojimi igrami in vaše glasove, tako ocena in delitev igre na socialnih omrežjih.

Najboljše igre

Najbolj igrana igra na internetu:

Prispevek!
Glasujte!
Povej naprej!
Delicious
Tradicionalni solitaire Igrati ►

(Solitaire)

275448 krat igral !
3

To brezplačne spletne igre prinaša tradicionalni pasjanso na računalniku.Enega igralca igro. Imate več nizov kart z obrazom navzgor kartice videl. Moraš dati kartice od štirih najboljših pilotov, ki so obleke na krovu. Boste morali začeti z eno in delati v naraščajočem vrstnem redu s številkami vrednosti kartice, na koncu s kartico kralja.Cilj igre je, da se vse karte iz igre v kupe vrhu. Če vam zmanjka kart na zaslonu, ste zmagali. In da boste zabavali si malo.

5 žoge v vrstici Igrati ►

(Žogico)

497943 krat igral !
6

V tej igri obstajajo kroglice različnih barv, in ste za premikanje žogice tako, da 5 ali več kroglice iste barve so povezani v ravno črto, tako da se bodo kroglice uničijo. Progah lahko vodoravno, navpično ali diagonalno. Po vsakem premakniti, nove kroglice bodo oblikovane. boste izgubili igro, če je celoten odbor je napolnjena z jajci.

Solitaire Igrati ►

(Solitaire)

80743 krat igral !
3

To brezplačne spletne igre Solitaire prinaša življenje nazaj na vaš računalnik. Ubiti ti časi mrtev, si Solitaire igro in se zabavali. Moraš dati karte v redu. Boste morali začeti z asi, potem dva, tri in tako naprej. Dal vse številke v redu in se konča s številkami iz kart.Igra razvrščanja črke s številkami. Kartice Ste že veliko in iti odstranjevanju kartic, da gredo videli karte, ki jih potrebujete.Igra s kartami Solitaire sam igrati na računalniku prek interneta.

Kroglice barve Igrati ►

(Božične)

1234948 krat igral !
5

Božična igra, kjer morate uničiti skupino kroglice iste barve božično drevo, podobni. Večjeskupine, več točk boste rezultat njegovega uničenja, če ste dobili dovolj točk, boste porabili naslednjo stopnjo. Boste morali odstraniti skupin kroglice z enako barvo in tako imajo kroglice padejo. Cilj je, da bi poskušali odpraviti vse kroglice, ki jih imate na zaslonu, da se premaknete na naslednjo stopnjo. Poskusi, da so skupine, čim večja, da zaslužite več točk pri vsakem premiku.

Krajec pasjanse Igrati ►

(Solitaire)

27583 krat igral !
5

V tej brezplačne spletne igre smo uvesti drugačno vrsto pasjanse. V osrednjem delu sveta je treba dajanje primerna kartice v naraščajočem in padajočem v nekaterih drugih. Vendar pa lahko na robovih kup kart iste barve v naraščajočem kot tudi v padajočem, da bi dobili karte, ki jih potrebujete za centralno gomil. S to preprosto pasjanse boste porabili veliko časa zabavni, za tiste čase, ko ne veš čisto kaj naj naredim.

Suduko v diagonalni Igrati ►

(Sudoku)

75154 krat igral !
4

Izpolnite v kvadrate z 1 - 9 v skladu z naslednjimi pravili: 1. Številke v vsako vrstico ali stolpec ali diagonalo ne sme ponoviti 2. Navesti je treba številke v vsaki skupini 3x3 (obkrožena z debelimi vrstic), ne sme ponoviti

Prižgati božično drevo Igrati ►

(Božične)

16919 krat igral !
5

Brezplačne spletne igre zabavno inteligenco in spretnost, kjer boste morali obrniti kosov kabla in konektorje za žarnice za dokončanje električni krog, tako da so vse žarnice sveti hkrati. Igrate lahko kadar koli želite, da bi dobili najvišjo oceno, se lahko prijavite na koncu igre.

Stolp Simpsonovi Igrati ►

(Simpsonovi)

132224 krat igral !
5

V tej zasvoji igra Simpsonovi. Moraš klikom miške na sliko, ki so ob njegovi strani druge enako sliko kliknili. Ko ste kliknili, boste kaplja drugo sliko ali stolp bo šel dol. Končni cilj je, da ostanejo brez slike.

Crash team racing Igrati ►

(Dirkaške)

73541 krat igral !
7

Odličen dosegljiv Crash Bandicoot igra, flash različica priljubljene Racing Team Crash, videoigre PlayStation iz leta 1999. Sedaj lahko uživate nore dirke z Crash Bandicoot in njegovi prijatelji. Saj je le, da uporabite smerne tipke za vožnjo vaš go-kart najboljše kar lahko, in dosegli prvo mesto, zmagal svoje nasprotnike. Če vam je všeč motor in avtomobilov, priporočamo spletno stran: Najem avtomobila za najboljše avtomobile z ugodnih cenah.

Poiščite mesto Igrati ►

(Geografija)

119784 krat igral !
6

Koliko veste o svetu geografijo? V tej zanimivi igri lahko izkažejo svoje sposobnosti geografije. Boste morali odgovoriti na testiranje za vnaprej ravneh. V tem primeru boste morali poiskati mesta, ki vam pove, v igri. London, Zagreb, ali Kampala v Ugandi ... Igra vam bo dala točk odvisno od tega, kako blizu ste dol na zemljevidu. To je zabavna igra s partij k učenju geografije.